Schrijf u in voor een interactieve strategie workshop!

Beste klant,

 

Met veel plezier nodigen wij u uit voor een interactieve workshop rond uw strategie. Weinig zaken zijn zo verhelderend als een drietal uren nadenken over waar u met uw onderneming naartoe wil, dit onder begeleiding van een expert in het domein.

 

Jeroen De Flander (www.jeroen-de-flander.com) is een internationaal strategie en strategie-implementatie expert. Zijn boodschap bereikte al meer dan 21.000 mensen in 30 landen. Zijn eerste boek, Strategy Execution Heroes, stond in 5 landen op de Amazon bestsellerlijst. Zijn tweede boek, The Execution Shortcut, is pas verschenen. Hij is gastdocent aan London Business School, TiasNimbas en Solvay. En weldra helpt hij ook u verder met uw eerste stappen in de strategie-wereld.

 

De workshop gaat door op donderdag 20 februari 2014 in het Hof Van RiemenĀ in Heist-op-den-Berg (Orshagenstraat 11). We starten om 12h met een lichte broodjeslunch om vanaf 13h intensief en interactief met onze strategie bezig te zijn. Afsluiting is voorzien omstreeks 16:30.

 

Deze workshop, ter waarde van 300 euro excl BTW, bieden wij u gratis aan als trouwe klant van ons kantoor. Inschrijven is wel verplicht. Om het interactieve karakter te waarborgen, laten weĀ maximaal 10 deelnemers toe. Snel zijn is de boodschap!

 

Inschrijven kan via email of telefoon.

 

Hopelijk tot dan,

 

 

 

Dries Cannaerts