Optimaliseer de fiscale last voor jouw bedrijf

Om het met de woorden van Benjamin Franklin te zeggen: “Niets is zeker, behalve de dood en belastingen.” Anders gezegd, aan belastingen valt niet te ontsnappen. En zeker niet als je in België woont, want ons land blijkt koploper te zijn als het aankomt op fiscale druk.

Reden te meer, zo vinden wij, om ervoor te zorgen dat je geen enkele fiscale opportuniteit laat liggen. En daar begeleiden we je maar wat graag in. Geen cowboyfiscaliteit, wél gefundeerd advies dat de revisie van de fiscale controleur doorstaat.

Hoe we daarbij tewerk gaan? We vertrekken vanuit een fiscale checklist waarmee we je onderneming analyseren. Aan de hand daarvan vertellen we je welke fiscale opportuniteiten, vrijstellingen, aftrekken en laag belaste alternatieven er zijn om de totale fiscale druk voor je te verminderen.  

Maak je het fiscaal echter te bont, dan grijpen we ook in. Fraude, buiten de lijntjes kleuren of overdreven fiscale constructies laten we niet toe. Zoek jij graag het fiscale gevaar op, dan zijn we dus niet je meest geschikte boekhoudkantoor. Simpelweg omdat we enkel oplossingen voorstellen die we zelf ook kunnen verdedigen bij een controle.

Wist je dat een aandeelhouder natuurlijke persoon slechts 31% eindbelasting betaalt op de bedrijfswinst uit zijn vennootschap, mits hij goed plant?