“Van Zelfstandige naar Ondernemer” – Andy Coomans

Af en toe komen we eens een managementboek tegen dat net iets boven de concurrentie uitsteekt. “Van Zelfstandige naar Ondernemer” van Andy Coomans is er zo ééntje. Het geeft op een zeer laagdrempelige (en best ook humoristische) wijze het verhaal van ondernemer Andy Coomans weer; van kleine zelfstandige die begon aan de keukentafel tot grotere onderneming met meerdere medewerkers.

Het verhaal zal voor elke ondernemer die al een groeitraject achter de rug heeft, herkenbaar zijn. De toegankelijke schrijfwijze gekoppeld aan interessante doe-oefeningen op het einde van elk hoofdstuk, maken dat het boek je net dat ietsje meer prikkelt. Grappige anekdotes sieren de hoofdstukken en doen je ook meermaals instemmend knikken… “heb ik ook meegemaakt”.

Voor startende ondernemers is het een ideaal draaiboek en het geeft je een blik op wat je mag verwachten. Voor de geharde ondernemers is het een leuke terugblik én tegelijkertijd een motivatie om enkele verwaterde elementen in je onderneming terug vast te nemen en te verbeteren.

Enfin, dit boek kunnen we van harte aanbevelen! (online te bestellen of via je betere boekhandel in je buurt).