Hoe kiest u een accountant?

Een accountant kiezen is niet gemakkelijk. Graag geven wij U enkele zaken mee waarop U dient te letten bij de keuze van een goed raadsman. uit "Marketing Professional Services" (Philip Kotler, Prentice Hall, 2002)

Een accountant is uw financiële raadsman bij uitstek… hij staat u met raad en daad bij. Bent u eerder op zoek naar een goedkope boekhouder die zich uitsluitend met boekhouding en aangiften bezig houdt, ga dan zeker bij In Balans Boekhouding eens een kijkje nemen.

Het is cruciaal dat uw persoonlijkheid, persoonlijke waarden en ingesteldheid matchen met die van uw accountant. Bij Cannaerts Accountants vormt persoonlijk contact de basis van onze dienstverlening. Minstens twee keer per jaar willen wij met U uw cijfers analyseren.
Potentiële klanten die in een sector werken die wij onvoldoende beheersen – zoals de horeca- en toerismesector – verwijzen wij meteen door. Want wij weten wat wij goed kunnen en zijn eerlijk over wat wij niet kunnen.
Onze doelstelling? U leert altijd iets bij tijdens onze contacten. Complexe zaken leggen wij dus graag twee keer uit. Onze multimediale vergaderzaal helpt om U op interactieve wijze wegwijs te maken in uw cijfers.
U sluit bij ons geen contract af. U bent dus vrij om te komen en te gaan.
U betaalt een vaste maandelijkse bijdrage, die wij jaarlijks in overleg vastleggen. Voor extra activiteiten, bijvoorbeeld een belastingcontrole, betaalt u per uur.
Onze deur staat altijd open. En in onze multimediavergaderzaal presenteren wij uw cijfers op een heldere, interactieve manier.
Ons team telt een office manager en HR verantwoordelijke, zes dossierbeheerders, een accountant-belastingconsulent en een ere-accountant. U krijgt dus altijd een antwoord op uw vragen.

Advies voor elke onderneming

Uw bedrijf is uniek en uw noden veranderen doorheen uw ondernemingsfasen. Pasklaar advies is dus cruciaal. Een kolfje naar de hand van Cannaerts Accountants: uw vertrouwenspartner voor bedrijfsondersteuning à la carte.

Bekijk wat wij bieden aan uw bedrijf