Onze troeven

Verwacht u meer van uw boekhouder dan de verwerking van uw cijfers en de wettelijke btw-aangiften? Reken dan op Cannaerts Accountants.


Razendsnelle service en advies

Snelheid is cruciaal bij financiële, fiscale en managementbeslissingen.

U krijgt binnen de 24 werkuren een antwoord op uw e-mail.

U krijgt altijd – ook in drukke periodes – meteen een oplossing bij dringende problemen. In het werkvolume van onze medewerkers blijft nog voldoende ruimte om gepast te reageren op al uw vragen... zelfs in drukke perioden.

Binnen één of twee werkdagen zitten wij rond de tafel bij problemen.


U staat centraal

Typerend voor onze dienstverlening? Een op-en-top persoonlijke aanpak

U bepaalt hoe wij samenwerken: u laat de volledige verwerking van uw boekhouding aan ons over, u boekt zelf uw inkomsten en uitgaven met assistentie van uw dossierbeheerder, u boekt online, ... Alles kan. U kiest.

Uw dossierbeheerder kent u en uw bedrijf door en door. We bespreken vaak uitgebreid uw cijfers. Het resultaat? Een waterdichte boekhouding en meer. Want op basis van onze deskundige prognoses neemt u gefundeerde strategische beslissingen.

De verwerking van uw cijfermateriaal is maar het begin van onze service. Onze doelstelling? Boekhouding die uw zaken concreet vooruithelpt, dit aan de hand van goede rapportering en advisering.

Wij brengen u in contact met interessante zakenrelaties. U geniet van de expertise van ons uitgebreide specialistennetwerk.

Via een slim kluizensysteem kan u uw boekhoudkundige stukken de klok rond afleveren en ophalen... dus ook buiten de kantooruren.


Klare taal

Transparantie is geen holle leuze bij Cannaerts Accountants. Want u hebt niets aan een boekhouder die u om de oren slaat met vakjargon.

U krijgt heldere, pasklare rapporten en inzicht in uw marges, bedrijfsevolutie en marktpositie.

Wij analyseren nuchter uw financiële, fiscale en operationele bedrijfsbeslissingen en delen onze ervaringen.

Wij bepalen samen uw budgettering en stellen vakkundig prognoses en simulaties op in onze interactieve, multimediale vergaderzaal.

Wij zijn geen ja-knikkers. U krijgt dus eerlijk, onafhankelijk advies. Wij vertalen potentiële fiscale maatregelen meteen in fiscale voordelen én risico’s.


Zijn wij uw geknipte boekhoudkantoor?

Een accountant is uw financiële raadsman bij uitstek.
Hij staat u bij met raad en daad.

Bepaal uw profiel via onze applicatie

Bent u eerder op zoek naar een goedkope boekhouder?

Ga dan eens kijken bij In Balans Boekhouding – ons zusterbedrijf dat zich richt op managementvennootschappen, patrimoniumvennootschappen en vrije beroepers.

www.balansboekhouding.be