Familiebedrijf met dertig jaar ervaring

In 1979 richtte Leo Cannaerts zijn boekhoudkantoor op. Sinds 2004 werkt zoon Dries mee in de zaak. En in 2007 nam hij de fakkel over als meerderheidsaandeelhouder én zaakvoerder.

Zijn wij uw geknipte boekhoudkantoor?

Doe de test!

Uw Cannaerts Accountants-team

  • Dries Cannaerts is zaakvoerder en geaccrediteerd accountant-belastingconsulent.
  • Zijn vader Leo deelt zijn ruime ervaring als ere-accountant.
  • Kristel Van Craen is de office manager en leidt de werkvloer in goede banen.
  • Maddy Van den Acker, Raf Torfs, Bert Van Hoof, Koen Van Dyck en Raf Diedens zijn uw boekhouders-dossierbeheerders.


Centrum Heist-op-den-Berg

Ons kantoor is goed bereikbaar in het centrum van Heist-op-den-Berg. Bovendien parkeert u vlot op de kantoorparking.


Dries Cannaerts

driescannaerts (LinkedIn)

Dries Cannaerts stapte in 2004 in het familiebedrijf. In 2007 nam hij de fakkel over van Leo. Sindsdien leidt hij de werking in goede banen en staat hij in voor de opmaak van financiële rapporten en opvolgingstabellen. Bovendien communiceert hij open en zijn snelle en correcte antwoorden zijn topprioriteit.

Dries is licentiaat in de handelswetenschappen – (fiscale wetenschappen), master in business administration – (international business) – en master in accountancy. Hij volgde bovendien een opleiding exportmanagement om onze internationale klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Na zijn studies deed hij vijf jaar ervaring op in een middelgroot Antwerps boekhoudkantoor. In 2004 kreeg hij de erkenning accountant- belastingconsulent van het IAB: het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Dries woont in Berlaar met zijn echtgenote Evi Claessens en is een fervent literatuurliefhebber, loper en skiër.


Leo Cannaerts

In 1979 richtte Leo Cannaerts zijn boekhoudkantoor op. In 2007 volgde zijn zoon Dries hem op als zaakvoerder. Maar het kantoor rekent nog altijd op zijn jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk en nuchtere kijk. Dé vaste waarde van het bedrijf groeide op in een middenstandsgezin. Hij beseft dus als geen ander de waarde en het potentieel van familiale kmo’s.

Leo is licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen en verwierf in 1987 de titel van accountant. Sinds 2012 is hij ere-accountant.

Leo woont in Heist-op-den-Berg, met zijn echtgenote Liliane Lambrechts.


Koen Van Dyck

In 2007 keerde Koen van Boechout terug naar zijn roots. Met negen jaar ervaring op zak, ging hij aan de slag bij Cannaerts Accountants.

Bent u een startende zelfstandige? Dan is Koen uw steunpilaar en klankbord. Hij begeleidt u met raad en daad. En bouwt een stevige vertrouwensband op.

Als vader van twee kinderen, geniet hij intens van familie-uitstapjes. Zijn tweede grote passie? Stripbeurzen afschuimen. En dat ene, zeldzame exemplaar op de kop tikken, natuurlijk.

Kristel Van Craen

Googelt u de naam Kristel Van Craen, dan komt u niet alleen op de website van ons kantoor terecht. Want Kristel is van vele markten thuis. Ze speelde de hoofdrol in musical, toerde door Azië, Rusland en Europa met de legendarische rockgroep The Scorpions en sprak de stem in van het figuurtje Musti.

Van de showbizz naar de accountancysector lijkt misschien een grote stap. Maar niet voor Kristel. Als office manager houdt zij de administratieve touwtjes binnen het kantoor stevig in handen. En haar artistieke ei? Dat kan ze kwijt in freelance opdrachten. Een boeiende combinatie die haar samen met haar echtgenoot en twee kinderen heel gelukkig maakt.

Raf Diedens

Raf woont in het nabije Itegem en heeft een diploma Accountancy-Fiscaliteit op zak.

Hij versterkte het team eind 2011, met zeven jaar ervaring op zak. Bij Cannaerts Accountants vond hij de nieuwe uitdaging die hij zocht. Vandaag stoomt hij zich klaar om u bij te staan als volwaardig dossierbeheerder.

Hij houdt van de vriendschappelijke sfeer op kantoor: “De collega’s staan altijd klaar om je te helpen.”

Bert Van Hoof

Bert is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Sinds 1994 is hij een vast lid van de Cannaerts Accountants-ploeg.

Hij woont in Heist-op-den-Berg, samen met zijn vrouw en dochter. Zijn twee grote passies zijn reizen en voetbal. Zo is hij een fervent supporter én – al vijftien jaar – een actief bestuurslid van K.SK. Heist.

Raf Torfs

Raf woont in Zoersel en buigt zich al sinds 1987 over uw cijfers. Hij stond mee aan de wieg en was getuige van de groei van ons kantoor. Hij voelt zich goed bij de collegiale en klantgerichte aanpak en bouwt actief mee aan de band met uw bedrijf. Persoonlijk contact is de basis van zijn en onze dienstverlening.

In zijn vrije tijd houdt hij van fietsen en wandelen – met de nodige tussenstops ;-). En pikt hij graag een reisje mee, zeker als hij zijn skilatten mag aanklikken.

Maddy Van den Acker

Maddy voegde zich in 2009 bij ons team. Ze bracht twintig jaar ervaring mee, en kreeg de verantwoordelijkheid die ze zocht. Vandaag leidt ze u als volwaardige dossierbeheerder naar de juiste financiële beslissingen. Maddy woont in Putte.

Siobhan ‘Sio’ Verschaeren

Siobhan Verschaeren is de jongste telg van het accountantsteam. Haar bijzondere voornaam verwijst naar de zangeres van de popgroep Bananarama: Siobhan Fahey. Moeilijk te onthouden? Geen probleem, noemt u haar maar gerust Sio.

Deze jonge dame is gebeten door het vak van accountant. In 2014 studeerde ze af aan Thomas More in Mechelen als professionele bachelor Accountancy – Fiscaliteit. Zelfs nu ze bij Cannaerts Accountants werkt, krijgt ze niet genoeg van de schoolbanken. Zo volgt ze sinds september 2014 in Antwerpen de postgraduaat Tax en Accountancy Management.

Haar zeldzame vrije tijd gaat naar het verslinden van boeken in alle genres, sporten en haar kleine neefje.

 

Wat maakt Cannaerts Accountants anders?

Verwacht u meer van uw boekhouder dan de verwerking van uw cijfers en de wettelijke btw-aangiften? Reken dan op Cannaerts Accountants.

Bekijk onze troeven en oordeel zelf