Onze tarieven

We willen niet de goedkope boekhouder zijn, maar we willen wel de beste prijs/kwaliteit geven aan onze klanten. Starttarieven zijn 240 euro per maand voor vennootschappen en 180 euro per maand voor éénmanszaken (prijzen excl. BTW en voor standaard dossiers).

Ons kantoor richt zich naar operationele bedrijven die nood hebben aan goede rapportering en ook volop gebruik maken van de klankbordfunctie waarvoor ze bij ons terecht kunnen.

De afgelopen jaren investeerden wij royale budgetten om het boekhoudkundige werk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen (automatisatie), om de vrijgekomen tijd te spenderen aan het opstellen van rapporten en het begeleiden van onze klant. Waar in 2006 nog 60% van de tijd aan boekhouding gespendeerd werd, is dit heden gedaald naar 30%. De vrijgekomen tijd werd gestoken in betere en snellere opvolging, rapporten en fiscale bijstand (de minst belaste weg zoeken).


Maar wat als uw bedrijf geen nood heeft aan uitgebreide rapportering, klankbordfuncties, ‘snelle’ opvolging, … ? Typerend in deze categorie zijn onder meer de managementvennootschappen, vrije beroepers (artsen, advocaten, …) en patrimoniumvennootschappen. Eens deze dossiers ‘lopen’ en de fiscale planning op punt staat, is een nabije opvolging niet altijd nodig.

Nog te vaak zien wij dit soort vennootschappen kiezen voor ‘dure’ oplossingen waar ze weinig gebruik maken van de toegevoegde waarde.

Voor deze vennootschappen willen wij nu ons efficiënt productieapparaat ter beschikking stellen. Een perfect boekhoudkundig en fiscaal dossier (de zogenaamde ‘compliance’) zonder toeters en bellen aan een bodemprijs! Een gewone goedkope boekhouder dus!

Interesse?

Je vindt alles terug op www.balansboekhouding.be

www.balansboekhouding.be