U start een bedrijf

U richt een nieuwe onderneming op. Proficiat! Maar daar komt ook heel wat administratieve rompslomp en gespecialiseerde regelgeving bij kijken. Ziet u door de bomen het bos nog?

Wij betalen uw financieel plan

U bent starter en kiest voor Cannaerts Accountants voor uw administratieve, financiële en boekhoudkundige ondersteuning? Dan geven wij u een flink duwtje in de rug: wij nemen de kosten van uw financieel plan voor onze rekening. En leggen zo de basis voor een duurzame vertrouwensrelatie.

Contacteer ons vandaag nog

Geef uw papierwerk uit handen

Vertrouw op Cannaerts Accountants voor alle formaliteiten en u bent gerust. U focust op uw kernactiviteit.

Stel een waterdicht financieel plan op

Het fundament van een succesvolle onderneming? Een nuchter financieel plan. Zodat u uw risico’s beperkt en met de juiste financiers in zee gaat. Cannaerts Accountants gidst u naar de meest geschikte financiële instellingen en waakt over uw belangen. Wilt u financiering aanvragen bij het Participatiefonds? Wij helpen u op weg.

Kies de juiste bedrijfsstructuur

Sta bij de start van uw onderneming grondig stil bij uw bedrijfsstructuur, zeker als u met partners in zee gaat. Wij lichten u in over de fiscale en sociale gevolgen en de bijbehorende rechten en plichten. Zo maakt u een gefundeerde keuze.


Wat maakt Cannaerts Accountants anders?

Verwacht u meer van uw boekhouder dan de verwerking van uw cijfers en de wettelijke btw-aangiften? Reken dan op Cannaerts Accountants.

Bekijk onze troeven en oordeel zelf