Fiscaal, financieel en bedrijfsadvies

Verwacht u meer van uw boekhouder dan de verwerking van uw cijfers en de wettelijke btw-aangiften? Wilt u een klankbord voor uw bedrijf? Een accountant die actief meedenkt en gouden kansen herkent? Zodat u die met beide handen grijpt. Reken dan op Cannaerts Accountants.

Contacteer ons vandaag nog!

015/24.48.19 dries@cannaerts.be

Langetermijnrelatie die loont

De basis van onze samenwerking? Vertrouwen op lange termijn. Want alleen bij een optimale wisselwerking krijgt u het beste advies. Daarom zweren wij bij een persoonlijke aanpak en kennen wij uw onderneming door en door.

De Cannaerts-waarden

Betrokkenheid en discretie staan centraal in onze samenwerking. Extra troeven? Onze deur staat altijd open. Wij communiceren glashelder. En u krijgt snel een eerlijk antwoord op uw vragen.

Neem gefundeerde bedrijfsbeslissingen

Het resultaat van ons partnerschap? U hebt alle informatie in handen voor een proactief bedrijfsmanagement. En uw zaken ... lopen op wieltjes.


Advies voor elke onderneming

Uw bedrijf is uniek en uw noden veranderen doorheen uw ondernemingsfasen. Pasklaar advies is dus cruciaal. Een kolfje naar de hand van Cannaerts Accountants: uw vertrouwenspartner voor bedrijfsondersteuning à la carte.

Bekijk wat wij bieden aan uw bedrijf